06 246 938 68 info@ceesnoppe.nl

 

Verouderde Vloeren (o.a. Grigo)

Verouderde Vloer

Verouderde Vloer

Dit parket wordt getrommeld en/of gekastijd en daarmee bewust beschadigd. Vervolgens wordt het verder bewerkt. Ten slotte is de vloer nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket dat honderden jaren oud is. Deze uitstraling dankt het aan de levendige structuur, nerf tekeningen en noesten die u als het ware de geschiedenis van de boom vertellen.

Meestal wordt gebruik gemaakt van verouderd Tapis of verouderd bourgogne. Omdat deze verouderde vloeren vanuit de fabriek zijn voorzien van een geoliede afwerklaag wordt na het leggen nog slechts één laag onderhoudsolie aangebracht voor een extra bescherming.

 

 

Oneindig veel variatie
Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvormen kunnen we in het verouderd parket veel variatie in patronen bedenken. Grote en kleine visgraten of blokpatronen zijn mogelijk. Maar ook Hongaarse- en Weense punten zijn te maken.

Bekijk ons assortiment verouderde vloeren van Grigio (massief vergrijsd eiken).

Grigio Verouderde Vloeren

Grigio Verouderde Vloer

Grigio Verouderde Vloer

Cees Noppe is dealer van Grigio Vloeren, eiken parketdelen met een grijze ondertoon. Grigio is synoniem voor de nieuwste generatie verouderde vloeren.

Wij zijn dealer van Grigio
De ontwikkeling van Grigio vloeren is een logisch gevolg van de trend die als Nieuw Klassiek betiteld mag worden. Het fraaiste van wat in vroeger jaren woonmode was, vindt u terug in de vloeren van Grigio. Sleetse, aardse grijstinten, leemkleuren en bijzondere formaten en patronen.

Vloerverwarming:
Grigio vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden en een krimpnaadje valt in deze vloer bijna niet meer op.

 

Afhankelijk van de soort wordt de vloer verlijmd met een originele Grigio Parketlijm, welke direct is voorzien van de juiste kleurpigmenten. De combinatie van vakmanschap en het juiste materiaal verzekert u van de onderscheidende kwaliteit, waarnaar u op zoek bent geweest. Dit is ook de reden, waarom Grigio uitsluitend via geselecteerde Grigio parketspecialisten verkrijgbaar is.

Grigio Origineel wordt vast verlijmd en in het zicht gespijkerd. De vloer vormt daarmee een degelijke basis voor de verdere inrichting van uw woning. De parketdelen hebben naar keuze een variërende breedte van 7 tot 23 cm en kunnen in diverse patronen worden gelegd. We bespreken graag met u alle mogelijkheden van kleurafwerking, legwijze, enzovoort. Bijzonder aan Grigio vloeren is dat de uiteindelijke kleur tot op het laatste moment kan worden veranderd. Wilt u de basiskleur handhaven dan wordt de vloer afgewerkt met een transparante onderhoudswas. Wilt u dat de vloer een witte tint krijgt dan kiest u voor de witte onderhoudswas.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?