06 246 938 68 info@ceesnoppe.nl

Hollandse VloerenHollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren is meer dan een gewone vloer. Dit A-merk staat voor eerlijke, natuurlijke eiken vloeren. Hiermee koopt u minimaal 30 jaar woonplezier van een vloer met een perfecte pasvorm.

Met de 24 eiken vloeren heeft u keuze uit planken- en visgraatvloeren. De zes gerookte vloeren in 22 cm brede delen zijn nagenoeg spintvrij. Alle vloeren zijn 13 mm dik en bestaan uit een onderlaag van 9 mm dik watervast verlijmd berkenmultiplex met daarop een toplaag van ca. 4 mm dik eiken. De planken hebben vaste lengtes van 195 of 240 cm. Ieder pak bevat 6 planken, waarvan 1 of 2 ‘gebroken’ delen.

Naast het eventueel roken bestaat de afwerking van Hollandsche Vloeren uit twee lagen: een grondeerlaag (eventueel in kleur) en een toplaag (altijd een naturel beschermlaag). Uiteraard wordt deze in de fabriek direct UV-gedroogd, waardoor de vloer direct volledig belastbaar is. De vloeren zijn kant-en-klaar en behoeven na het plaatsen geen nabewerking.

Met een thermische weerstand van 0,080 m2 K/W zijn Hollandsche Vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming. Deze worden dan altijd vast verlijmd. Voor een juiste plaatsing dient u de aanwijzingen van de vloerverwarmingsproducent op te volgen. Bij zwevende plaatsing, uitsluitend mogelijk bij planken, zijn de aanbevolen ondervloeren Premium polyurethaan ondervloer of Heat-Foil. Raadpleeg voor de juiste ondervloer Cees Noppe.

Dit door PPC ontwikkelde A-merk wordt in de showroom ondersteund door vier mooie strakke displays of desgewenst een maatbordenpresentatie. Daarnaast is er een folder die u kunt downloaden.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?