06 246 938 68 info@ceesnoppe.nl

Laminaat

Cees Noppe levert luxe laminaat vloeren, de luxe zit in zaken als de slijtvastheid (aantal mm), uitstraling (materiaal) , design en natuurlijk de mate van geluidsreductie. Daarbij legt een vakman uw vloer en zorgen wij voor een perfecte afwerking.

Wat is nu laminaat. Laminaat bestaat uit een een watervast verlijmde plaat. Daarop komt een laag met bovenop een transparante slijtlaag. Onderaan voorkomt een tegenlaag het opstijgend vocht en vervorming van de panelen. De bovenlaag is een foto van hout of van tegels die gedrukt wordt op papier. Dit papier wordt gedrenkt in melaminehars. Hierboven komt een zeer sterke transparante beschermlaag. In een pers, onder hoge druk en temperatuur, worden de melaminelagen geperst op de plaat. In de toplaag wordt bovendien nog een hout- of tegelstructuur geperst.

Wij leveren de betere kwaliteits laminaatvloeren van o.a, Kronotex en Meister Laminaat.

Meister Laminaat

Laminaat

Laminaat in onze showroom

Wij zijn niet voor niets dealer geworden van Meister. De vloeren zijn uitgerust met een extreem vormstabiele HDF-dragerplaat en zeer nauwkeurig passende klikverbindingen. Daarom hebben deze vloeren een bijzonder lange levensduur. Niet alleen de kwaliteit is vanzelfsprekend, maar ook de zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en de behandeling van het oppervlak.

Kronotex Laminaat

Vloer Playground serie Dynamic voor een bijzondere kinderkamer

Vloer Playground serie Dynamic voor een bijzondere kinderkamer

Wij zijn dealer van Kronotex Laminaat. Kronotex is een fabriek in Duitsland, de vloeren vervullen de wensen van alle klanten die iets bijzonders op prijs stellen. Ervaar laminaat van Kronotex dat zich onderscheidt in kwaliteit, maar ook in waardevastheid, design en legcomfort.

Download: Brochure van Kronotex – 2016

Kronotex-lamellen bestaan uit minstens vier stabiele lagen. Deze staan garant voor de bijzonder sterke en unieke kwaliteit van de vloeren van Kronotex.

Op de bovenkant van de lamel is een bijzonder taaie beschermfolie geplaatst, die samen met een geharsde decorfilm tot een onverslijtbare oppervlakte geperst wordt. Een speciale hoog verdichte HDF-vezelplaat verzorgt de dragerslaag. (HDF, e1)

 

Op de onderzijde van de draagplaat verzekert een vocht- remmende stabiliseringslaag de hoge vormstabiliteit van Kronotex laminaat.

U kunt de vloeren in de online Kronotex vloerenstudio bekijken in verschillende ruimtes

Bezoek de website:

Swiss Krono

 

Meister Laminaat

Shares