06 246 938 68 info@ceesnoppe.nl

Tapisvloer

Eiken blokpatroon

Eiken blokpatroon

De echte Tapisvloer herkent u aan de gevulde spijkergaatjes, al vallen ze nauwelijks op.

De vloer moet na het leggen geschuurd, gevoegd (met voegenkit en houtstof) en afgewerkt worden. Hierbij heeft u keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals hardwaxolie of lak.

Tapis leent zich verder uitstekend voor vloerverwarming. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden. Vraag aan Cees Noppe naar de voor vloerverwarming geschikte houtsoorten.

Visgraat gerookt grijs geolied
Met Tapis heeft u dus keuze voor de kleur (houtsoort), de breedte van de stroken, het patroon(visgraat, blok of diagonaal) en de afwerking (gerookt, verouderd, white wash, met of zonder velling).

 

Laat u informeren over de vele mogelijkheden en kijk naar onze aanbiedingen.

Wilt u bredere vloerdelen kijk dan bij de Bourgogne vloeren, wilt u een verouderde look kijk dan eens bij de  Lamelvloeren van Beter Hout of de luxe vergrijsde vloeren van Grigio

Bourgogne Vloer

Bourgogne Vloer

Bourgogne Vloer

De bourgogne is een brede delen vloer van ca. 9 mm. met of zonder vellingkant (groef) die net als Tapis wordt verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer. Voor ieder huis en elke smaak is er een variatie voor handen die uitstekend in het interieur past.

Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak is deze massief houten parketvloer superieur.

Een Bourgogne vloer wordt nadat deze gelijmd en gespijkerd is, nog enkele malen geschuurd en gevoegd (met voegenkit en houtstof). Voor een prachtige finish wordt de vloer afgewerkt met een hardwaxlolie of laklaag naar keuze.

De keuze in legpatronen bij Bourgogne delen is niet zo ruim als bij Tapis, maar zeker groot genoeg. U kunt kiezen voor een landelijke uitstraling met v-groef of een strak resultaat zonder. Ook als het om houtsoorten gaat heeft u veel keuze.

Diverse Bourgogne vloeren kunnen prima op vloerverwarming gelegd worden. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden.

Cees Noppe: De parketspecialist uit Noordwijk zh

Sterpatronen

Lak afwerking

Lak afwerking

Traditioneel parket is uitermate geschikt om er sterpatronen in te verwerken. Het aantal mogelijkheden is onbeperkt, daarbij opgeteld de 40 houtsoorten van parketfabriek Lieverdink waarin de sterren geleverd kunnen worden kunnen we zeggen dat het aantal sterpatronen oneindig is.

Laklaag voor de bescherming van uw vloer
Mocht uzelf het idee hebben om een eigen creatie te ontwerpen dan is dat ook mogelijk. Het enige wat u moet doen is een tekening van uw eigen sterpatroon inleveren, wij nemen de mogelijkheden door om uw ‘eigen’ sterpatoon te maken.

Op de foto een sterpatroon dat Cees Noppe heeft gelegd, om u alvast enkele ideeën te geven kunt u op de website van Lieverdink meer voorbeelden van sterpatronen zien.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?