06 246 938 68 info@ceesnoppe.nl

Quick•Step Laminaat

Cees Noppe heeft alle laminaat-, parket- en PVC vloeren van Quick•Step uit voorraad leverbaar, inclusief de originele accessoires en installatieproducten. Dankzij doorlopend onderzoek, innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick•Step een topspeler in de vloerensector geworden. Het merk is geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich. Met dit merk bieden we een uitgebreid en inspirerend assortiment vloeren van superieure kwaliteit met levenslange garantie en betrouwbare aftersales.

Quick•Step produceert alle vloeren in Europa. Wat betreft laminaat is het wereldwijd een van de grootste spelers. Het lamelparket is ongeëvenaard qua schoonheid en kwaliteit. En met Livyn biedt Quick•Step de modernste planken en tegels in PVC.

Laminaat

Laminaat in onze showroom

Wij zijn niet voor niets dealer geworden van Meister. De vloeren zijn uitgerust met een extreem vormstabiele HDF-dragerplaat en zeer nauwkeurig passende klikverbindingen. Daarom hebben deze vloeren een bijzonder lange levensduur. Niet alleen de kwaliteit is vanzelfsprekend, maar ook de zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en de behandeling van het oppervlak.

Download brochure:

Quick Step Laminate 2018-2019

Shares